En lyckad Nordbyggvecka

Publicerad: 16 apr 2016

Nordbygg är över för den här gången. Tack för alla besök.

En lyckad vecka där vi fick möjlighet att presentera den nya visningssiten för RSK-databasen (beta.rskdatabasen.se). Under onsdagens fullsatta seminarium om ”bättre exponering med RSK” gick vi igenom de nya ”byggstenarna” i vårt administrationsverktyg, där vi försökt att fokusera på den som söker information om VVS-produkter och adderat viktiga begrepp som varumärke, serie och produktegenskaper. Med vår nya site kunde vi också direkt visa hur all information växer ihop som en helhet, tillgänglig via fritextsökning (”googlesök”), genom filtrering och naturligtvis också direkt via RSK-numret.

Redan under pågående mässa fick vi in uppdateringar på nästan 4000 RSK-nummer, kompletterade med varumärke, logotyp och serie. Jätteroligt tycker vi och ett tecken på att budskapet tagits emot väl.

Det ger oss också kraft att, tillsammans med våra kunder, fortsätta driva, utveckla och bredda artikeldatabasen för tekniska byggprodukter i Sverige för att tillhandahålla branschens självklara, centrala, och mest kompletta artikeldatabas för byggtekniska produkter i Sverige.

Ett stort tack från oss på VVS-information.

Nordbyggvecka Nordbyggvecka Nordbyggvecka Nordbyggvecka Nordbyggvecka Nordbyggvecka Nordbyggvecka Nordbyggvecka Nordbyggvecka