Aktuella utbildningar

Vi genomför kontinuerligt utbildningar i administrationsverktygen för RSK-databasen. Utbildningarna är ett tillfälle för oss att informera om nyheter och smarta tips men också en möjlighet för oss att träffa er som arbetar med produktinformation för värdefull feedback och synpunkter.

Utbildningarna brukar vara uppskattade både av de som deltar och av oss som leder utbildningen. Aktuella utbildningar och informationsträffar hittar ni nedan. Anmälan krävs, länkar till anmälningsformulären ser ni efter respektive dag.

Grundutbildning i RSK-ansökningar

Webbinarie – ändringar i ETIM

 

Anmälan: Anmälan sker i anmälningsformulären nedan. Observera att man bara kan anmäla en person åt gången i formuläret. Vill man anmäla flera, så får man göra anmälningarna en i taget.

Aktuella datum/tider

Boka genomgång av eget sortiment

Datum: 05 maj 2023 - 31 dec 2023

Tid: 00:00 - 23:59

Detta är en möjlighet att boka in en genomgång av det egna sortimentet för att få upp artikelinformationen till RSK-mellan (den nivå som krävs för att informationen ska vara användbar i efterföljande led). När ni anmält intresse återkommer vi och bokar in en tid. Om det är ett större företag med många RSK-nummer rekommenderar vi att ni är flera som är med vid genomgången, eftersom ni troligen är flera som arbetar med artikelinformationen.

Genomgången kommer att ca en timme och vi gör det över Teams.

Man kan också boka in möte för genomgång av ETIM, ETIM-klassning och ETIM-berikning (produktegenskaper).

Boka här: