RSK-databasen (publik)

Dagligt verktyg för professionella i branschen.

olika skärm storlekarNär någon frågar om en VVS-produkt, är det den naturligaste saken i världen att gå in på rskdatabasen.se och se vad det är för produkt, vilka tekniska egenskaper den har och ladda ner monteringsanvisningen. Man ser enkelt på bilden om det är rätt produkt.

Oberoende av vad du gör i VVS-branschen har du alltid tillgång till aktuell produktinformation och dokumentation på rskdatabasen.se. Du kan också enkelt hitta Säker Vatten-märkta produkter i RSK-databasen. Det viktigaste med ett bra vertyg är inte bara att det fungerar. Det måste vara pålitligt också. Och det är RSKdatabasen.

Som RSK-innehavare har du ett ställe där du får ut informationen om dina produkter. Om en artikel utgått, så finns alltid möjligheten att hänvisa till den produkt som ersätter. Allt för att det  ska vara smidigt att söka på rskdatabasen.se.

Som återförsäljare eller grossist kan du ha ett avtal med VVS-Information och hämta all information direkt till ditt e-handelssystem. Du får alla uppdateringar, dokumentation och bilder i samma ögonblick som en produkt uppdateras eller läggs upp i RSK-databasen (online) och du får rätt information i er webbhandel.