Vi förbättrar din sökupplevelse på www.rskdatabasen.se

Publicerad: 8 sep 2023

Vi har gjort förbättringar på vår sökplattform, www.rskdatabasen.se, för att göra det enklare för dig att hitta det du behöver. Vi har utökat filtreringsmöjligheterna genom att inkludera de mest representativa ETIM-egenskaperna kopplade till våra produktkategorier och placerat dem högst upp i filterlistan. Det är just kombinationen produktkategori och ETIM-klass som gör detta möjligt. Med egenskaper enligt ETIM blir alla produkter av samma typ beskrivna på ett enhetligt sätt. De vanligaste egenskaperna finns nu definierade för de flesta produkttyperna. Detta kommer att underlätta din sökning avsevärt.

Vilka fördelar innebär det för just dig?

  • Genom att kombinera fritextfält, produktkategori och ETIM-egenskaper kan du nu förfina dina sökresultat mer exakt. Oavsett hur du formulerar dina söktermer kommer du att få träffar som är mer relevanta.
  • Vi har också gjort det tydligt vilka filter du har valt högst upp på sidan, och du kan enkelt ta bort eller ändra dem efter behov. Det ger dig mer kontroll över din sökupplevelse och sparar tid.
  • Genom att filtrera får du en bättre träffbild och slipper bläddra igenom oönskade resultat

ETIM och ETIM-egenskaper är ett stort pågående arbete hos oss och fler tillverkare förstår vikten av att beskriva sina artiklar enligt ETIM, vilket ytterligare underlättar för användarna att söka på www.rskdatabasen.se

webbsida